- Alt mellem himmel og jord
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Advokatfirma – find et advokatfirma der har erfaring på dit område.

  Udgivet den 6. maj 2010 admin Ingen kommentarer

  Advokatfirma – find et advokatfirma der har erfaring på dit område.

  Står du og har brug for et advokatfirma, vil vi her prøve at hjælpe dig med at finde det advokatfirma der passer til dig og dit behov. Det er vigtigt at du ved hvilken opgave du vil have hjælp til, inden du går ud og vælger et advokatfirma.

  Typisk er der er mindst et advokatfirma der har speciale i hvert emne. Nogle gange et advokatfirma med speciale i kunde og konkurrenceklausuler, og nogle gange et advokatfirma der kun har med inkasso at gøre. Det er meget forskelligt, og ofte kan det godt betale sig at finde et advokatfirma, der har erfaring på det område hvor du har brug for bistand.

  Det kan være at du bor i provinserne, hvor der ikke r så mange af de store advokatfirmaer, og der er det især vigtigt at finde et advokatfirma der ved hvad de har med at gøre.

  Hvis du bare ringer til nogle tilfældige advokater, vil de fleste sikkert sige at de kan det hele! Et advokatfirma tager sig jo betalt lige meget om du vinder eller taber sagen!
  Leder du efter et billigt advokatfirma?

  Der er en del muligheder hvis du går efter et billigt advokatfirma, som f. eks retshjælpen som er et offentligst advokatfirma, hvis man kan sige det sådan. Hos retshjælpen kan man få gratis rådgivning en dag eller to om ugen. Her kan man få svar på mange ting vedrørende sager og problemstillinger.

  Der er ofte lavere priser hos et advokatfirma der ligger i provinserne, men nogle gange finder man også lave priser hos advokatfirmaer der ligger i storbyerne, hvis der er et advokatfirma, hvor mange advokater og fuldmægtige er tilknyttet.
  Hvor meget skal man betale et advokatfirma?

  Vi har hørt om mange forskellige priser hos et advokatfirma. Vi har set priser fra 500 kr. plus moms og så op til 5000 kr. plus moms i timen! Men hvad skal man vælge? Det er meget individuelt, da man ikke altid kan sige at de dyre advokater er de bedste! Slet ikke! Men vores opfattelse er at man nogle gange har brug for et advokatfirma med erfaring! Den pågældende fuldmægtige eller advokat, skal bare have mulighed for rådgive sig med andre advokater der har erfaring.

  Der er lukket for kommentarer.