- Alt mellem himmel og jord
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Billig aftensmad – Kartoffelsuppe

  Udgivet den 17. juli 2012 admin Ingen kommentarer

  At vi er i en krisetid kommer vi nok ikke udenom. Derfor er det om, at spare hvor man kan, så man kan bruge de surt optjente penge man har til andet – som f.eks. ferie. Et af de billigste og mest mættende aftensmåltider man kan lave sig er kartoffelsuppe. Det kan måske virke lidt tungt at spise suppe her om sommeren; men det mætter og man kan lave det i så store portioner, at det snildt kan fryses ned. Lige nu kan du f.eks. få 1,5 kg. bagekartofler i Fakta for en 10′er – og med så mange kartofler kan du altså koge dig en god stor portion. Der findes et utal af måder at tilberede suppen på – prøv at se på google hvilke forskellige måder der findes, og brug den du synes lyder mest flatterende.

  Hvis du fremover også vil spare penge og lave store portioner af suppe eller gryderetter kan det betale sig at investere i en stor stor gryde. Selv har jeg arvet en efter min bedstemor – så inden du kaster penge efter en ny bør du undersøge om nogen af de gamle i familien måske ligger inde med en, der ikke længere bliver benyttet.

  Man kan med fordel pynte suppen med croutoner, bacon eller grønt for at peppe den lidt op. Sørg også for at krydre den godt, så den ikke bliver kedelig. Og velbekomme!

  Der er lukket for kommentarer.