- Alt mellem himmel og jord
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Golfbutik

  Udgivet den 6. maj 2010 admin Ingen kommentarer

  Golfudstyr købes normalt i butikken i klubben, Proshoppen, eller i en specialbutik.
  Hvor finder man en golfbutik?

  Hvilken golfbutik man vælger kommer selvfølgelig også meget an på hvilken type af udstyr man er ude efter. Der er mange online muligheder og går man på en søgemaskine og skriver golfbutik kommer der mange af dem frem. Tøffer man ned i sin lokale golfklub er det også muligt at købe udstyr fra deres golfbutik.
  En golfbutik på internettet

  Som nævnt tidligere kan man i løbet af 30 sekunder finde de første 200 sider med ordet golfbutik i hvis man søger på Google.

  Dette er bare sjældent et godt valg da man ikke har mulighed for at besigtige tingene før man køber dem, og så er der også ting som leveringstider der spiller ind. Skal man have lavet specielle køller ud fra ens højde eller andet, er en golfbutik på nettet ikke det bedste valg da man ikke kan være sikker på varens kvalitet og mål før man står med den i hånden.
  En golfbutik og gigt

  Tilpasning er et nøgleord, hvis du har gigt og ønsker at spille golf. Greb, sko, bolde og køller kan tilpasses den enkeltes behov og formåen. Ud over nedenstående råd, kan din lokale pro shop eller golfbutik hjælpe dig med det nyeste udstyr på markedet, der måske kan gøre golf mindre belastende for dine led og muskler.

  * Brug golf-køller med letvægt grafit skafter, som absorberer stødet bedre.
  * Brug golf-køller med et hoved beklædt med stødabsorberende materiale. Det giver bedre stødabsorption og dermed mindre belastning i leddene.
  * Beklæd grebet på golf-køllen med blød tape eller “grip”, så den bliver blødere og mere behagelig at holde på. Dette er især relevant, hvis du har gigt i fingrene.
  * Hvis du har gigt i hænderne, er det godt at bruge handsker og håndledsstøttebandager for at stabilisere leddene.
  * Brug behagelige spadsere sko eller golfsko, der har bløde såler og hælkapper.

  Men hvad siger du derude? Har du nogle gode råd.

  Der er lukket for kommentarer.