- Alt mellem himmel og jord
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Golfexperten

  Udgivet den 6. maj 2010 admin Ingen kommentarer

  Golfexperten er foruden en online butik som sælger udstyr til enhver golfentusiast også en butik i den virkelige verden i både København, Aalborg, Esbjerg, Hørsholm, Højbjerg og Tilst.
  Golfexperten online

  På golfexpertens hjemmeside som både er overskuelig og nem at navigere rundt i kan man nemt se deres store udbud af varer i en let og frisk browser.

  Udvalget er mangfoldigt og mulighederne ligeså. Man kan købe stort set alt, både fra drivere og jern til beklædning og venstrehånds golf. Golfexperten er en overordentligt professionel virksomhed med et godt rygte og ry for at udføre servicen med et smil.
  Låne gennem Golfexperten

  Golfexperten har indgået en aftale med Sparbank Vest hvor man kan få finansieret sine golfkøller for 0 % i rente og lånet kan ansøges direkte på golfexperten.dk hvor man endda får et svar efter blot 30 minutter. Det følgende er et uddrag fra deres hjemmeside:

  ”12 måneder rentefrit:
  Nem og hurtig oprettelse
  Ingen renter – kun et oprettelsesgebyr på 5 % min. Kr. 400,- og et opkrævningsgebyr på kr. 15,- pr. måned.
  Du kan beregne den månedlige ydelse – se på ansøgningen
  Den månedlige ydelse trækkes automatisk fra din konto via BS”
  Service hos Golfexperten

  Mange mennesker vælger i dag at dele deres oplevelser med firmaer online.

  Der er jo desværre negative oplevelser, men læser man den igennem er det nok medarbejderen som har haft en dårlig dag og dette skulle jo nødvendigvis ikke gå ud over golfexpertens ry som et firma eller som butik. Men beklageligvis er virkeligheden den at en enkelt medarbejder kan ødelægge et helt firmas ry.

  Der er lukket for kommentarer.