- Alt mellem himmel og jord
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Malerfirma

  Udgivet den 11. maj 2010 admin Ingen kommentarer

  Malerfirma i krise

  Et malerfirma i krise kan være din fordel hvis du gerne vil have en god pris på et stykke arbejde. Du kan være heldig at få presset en pris lang ned, da det at have et malerfirma ikke er så sjovt som det har været pga. manglende arbejder, så for at få noget at lave er mange nødt til at udføre arbejder til markant lavere priser end foråret 2008. Dog skal du være opmærksom på faren ved at hyre et malerfirma, som er presset, da det malerfirma måske bliver det næste på listen over konkursramte firmaer. Det er desværre ikke til at sikre sig 100 %, om lige det malerfirma man vælger er det næste i rækken. Men hvis man laver lidt benarbejde og undersøger lidt, inden man hyrer et malerfirma, så har man en bedre idé, om man har at gøre med en sund virksomhed, som blot bliver nødt til at sænke priserne, fordi markedet generelt gør det, eller om det er et malerfirma, der er desperat. Sidstnævnte er nok ikke lige det malerfirma, som man skal arrangere.

  Malerfirma på polsk eller dansk

  Pga. de dumpet priser på malerarbejde har ikke kun ét malerfirma men mange valgt at ansætte østeuropæisk arbejdskraft, da denne er billigere end den danske. Et malerfirma kan på den måde sænke sine priser yderligere og dermed vinde opgaven eller holde prisen og få flere penge ud af det, da udgifterne bliver holdt nede. De fleste af østeuropæerne kommer fra Polen og det kan give nogle kommunikationsproblemer, når de er ude at male, da de færreste af dem taler dansk. Det bør man være opmærksom på, når man bestiller arbejde fra et malerfirma, der bruger arbejdskraft fra f.eks. Polen. Udover det varierer oplevelserne med Polske arbejder, ligeså meget som med dansk. Så man kan ikke generalisere og sige at arbejde fra et malerfirma med polske arbejder ikke er ligeså godt som et med danske.

  Malerfirma – det vigtige

  Det vigtigste, når man hyrer et malerfirma, er, at man får lavet en kontrakt, der præcist beskrive, hvad der skal laves, til hvilken pris og indenfor hvilken tidsperiode. Et malerfirma arbejder måske en standardkontrakt, som ikke passer til det, som du har brug for. Hvis man kender en håndværker man har tillid til, så kan det være en god idé at få ham/hende til at gennemlæse kontrakten fra dit malerfirma.

  Der er lukket for kommentarer.