- Alt mellem himmel og jord
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Malermester

  Udgivet den 11. maj 2010 admin Ingen kommentarer

  Efter flere års optur er det nu blevet en trist affære at være malermester. Tidligere kunne man som malermester stort set selv sætte prisen og hyre det arbejdskraft, som man havde brug. De tider er nu ovre, og det ser sort ud for mange malermestre.

  En malermester med mange års erfaring var før krisen ingen garant for at få et ordentligt stykke arbejde udført, da mesteren havde så mange kunder, at han kunne vælge og vrage, som det passede ham. Nu ser det anderledes ud for som malermester. Det er blevet vigtigt at få et godt ry og beholde det, så mange malermestre har nu fået fokus tilbage til kvaliteten i stedet for kvantiteten.

  Få fat på din malermester nu

  Hvis du vil have chancen for at gøre en god handel med en malermester, så er det nu du skal slå til. Som malermester er man sulten efter at få arbejder i bogen og gerne større og længerevarende, så økonomien er sikret. Dette gør at man som kunde kan lave nogle rigtig gode aftaler med sin malermester, hvis man ellers bare er klar på at prutte lidt om prisen. En ting er sikkert: Den første pris, som en malermester præsenterer dig for, er ikke den, du skal sige ja tak til.

  Du gør dig selv en stor tjeneste, hvis du shopper lidt rundt og finder nogle forskellige tilbud fra mere end en malermester. Helst en fem stykker. Før krisen kunne det være svært at få tilbud tilsendt da flere malermestre var fuldbooket og ikke ”gad” at sende tilbud. Som sagt så er det andre tider og man må som malermester i dag bruge mere tid på at lave tilbud end på at male. Så derfor burde der være rig mulighed for at gøre en god handel – hvor man får den bedste malermester til den bedste pris.

  Ingen grund til sort malermester

  Dengang det gik godt, og ingen kendte til ordet finanskrise, var der mange kunder, der gjorde sig skyldig i at opfordre til sortarbejde når de bestilte en malermester.

  Da priserne er blevet dumpet og sikkert vil fortsætte sin nedtur, er der ingen grund til at høre om din malermester vil han vil udføre arbejdet sort.

  Der er lukket for kommentarer.