- Alt mellem himmel og jord
RSS-ikon Hjem-ikon
 • Studiejobs

  Udgivet den 6. maj 2010 admin Ingen kommentarer
  At finde studiejobsDet er for tiden svært at finde studiejobs da der har været meget pres på medarbejderne og så videre. Men er man interesseret i at finde studiejobs kan man med stor fordel benytte internettet. Især da internettet, og især Google er blevet langt mere relevant for vor tids søgning af studiejobs såvel som alle andre jobs.

  Her kan du finde studiejobs

  Der findes flere forskellige jobbanker, som kan være nyttige, hvis du ønsker et overblik over, hvilke studiejobs og praktikpladser, der udbydes. Disse jobbanker kan findes via internettet såvel som andre steder, heriblandt jobcentre og andre.

  Du kan også tilmelde dig diverse mailinglister på internettet og på disse jobportaler for at finde studiejobs, her kan du modtage opslag med studierelevante studiejobs og praktik, som administrationen modtager fra virksomheder eller det offentlige, der efterspørger studerende i job.

  På jobcentrene rundt om i landet hænger der en opslagstavle med opslag om relevante studiejobs og praktik. Nogle af opslagene er de samme, som de der sendes ud på mailinglisten, men der vil også være opslag, som ikke er blevet rundsendt og således kun findes på opslagstavlen..

  Studiejobs hos firmaer

  Studiejobs hos firmaer giver dig et indblik i deres virksomhed og er en glimrende måde at starte en karriere hos det firma du vælger. Fagligt relevante studiejobs er i virkeligheden din bedste måde at teste dine teoretiske kompetencer i virkelighedens modeller.

  Derfor opfordrer vi dig til at søge relevant studiejobs, der kan understøtte din fremgang i en organisation.

  Der er lukket for kommentarer.